Klub Health-On - Tilmeld dig her

Velkommen hos Klub Health-On.

Klub Health-On skifter d. 1. august 2017 navn til Klub OS-365, og alle klubmedlemmer informeres direkte via mail så snart navnet skiftes officielt.

 

For at blive medlem skal du blot tilmelde dig vores nyhedsmail,

og registrere dig som kunde, når du laver din ordre.

I Klub Health-On får du følgende klubfordele.  

HUSK at tilmelde dig nyhedsmailen!

I Klub Health-On har vi ikke tidsbestemte og varierende bonusser, men kontant afregning i form af en fast klubrabat på 10%, som også gælder på nedsatte varer (varer på tilbud), og som fratrækkes direkte på din samlede ordre.

 

Du kan blive medlem af Klub Health-On ved at tilmelde dig vores nyhedsmail og registrere dig som kunde når du laver din ordre. Når du har tilmeldt dig nyhedsmailen og registreret dig som kunde, så sendes der automatisk en velkomstmail med din medlemskode til den email der er oplyst. Ellers er der ingen forpligtelser - men kun fordele :-)

Hvis du ikke automatisk modtager en velkomstmail efterfølgende, så må du endelig kontakte Health-On, så du kan få tilsendt din medlemskode. (ofte bliver denne slags mail desværre fanget i junkmappen/spamfiltret).

 

Vær dog OBS på at din klubkode ikke kan anvendes sammen med andre rabat-/kuponkoder. Klubkoden kan heller ikke bruges af erhvervskunder. Klubkoden oplyses i velkomstmailen, samt i vores kommende nyhedsmails.

 

Ud over dine klubfordele, så afholder vi regelmæssigt konkurrencer på vores Facebook profil, og vi kan kun opfordre alle til at deltage, da vi som regel trækker 5 vindere i hver konkurrence.

 

Skulle du på sigt ønske at melde dig ud af Klub Health-On, så skal du blot framelde dig vores nyhedsmail, og så bliver du automatisk udmeldt af Klub Health-On.

 

Skulle du have spørgsmål til ovenstående, til vores hjemmeside eller vores produkter, så kan vi kontaktes på tlf. 60 55 11 12 eller på mail ks@health-on.dk