MedicinShoppen365

 

Health-On skifter navn til OnlineShoppen365 d. 1/8-2017 og MedicinShoppen365 er en del af OnlineShoppen365. Her kan du bestiller de fleste håndkøbslægemidler. Du finder bl.a. mærker som Panodil, Pamol, Dolenio, Ipren, Voltaren og mange flere. Vores sortiment indenfor Håndkøbslægemidler er begrænset til de tilgængelige præparater, men sortimentet udvides løbende. Finder du ikke det du søger, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os, måske kan vi hjælpe dig alligevel :-)

Alle henvendelser behandles diskret og fortroligt. Vi kontaktes på ks@health-on.dk eller på tlf. 60 55 11 12.


Varegrupper i denne kategori

Allergi-Høfeber
Forkølelse
Hals
Hoste
Køresyg-Luftsyg-Søsyg
Mave-Tarm
Næse
Rygeafvænning
Smertestillende
Svampepræparater
Tilbehør til Medicin

Håndkøbs- medicin og lægemidler på Health-On.dk. Health-On er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til detailsalg af håndkøbslægemidler.Der gælder særlige regler for salg af håndkøbs- medicin og lægemidler og du som kunde skal derfor være ekstra opmærksom på følgende:

Ved accept af vores Forretningsbetingelser bekræfter du, at du ved køb af håndkøbslægemidler på Health-On.dk, er fyldt 15 år eller derovre. For at købe håndkøbslægemidler, der indeholder acetylsalicylsyre, ibuprofen og/eller paracetamol, så skal man være minimum 18 år. Health-On forbeholder sig retten til, på ethvert tidspunkt, at afvise kundens ordre på håndkøbslægemidler, såfremt den samlede ordreafgivelse overstiger 1 pakke pr. 24 timer af lægemidler, som i "Medicinpriser" er mærket HX (f.eks. præparater der indeholder paracetamol og ibuprofen).

I sortimentet finder du bl.a. køresygetabletter som GoTur samt produkter som PanodilStrepsils etc.

Vores sortiment af håndkøbsmedicin udvides løbende, så finder du ikke det du søger, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os, måske kan vi hjælpe dig alligevel :-)

 

Med kvalitetsprodukter indenfor de enkelte områder, finder du produkter som Panodil, Strepsils, Voltaren mange flere.