Samhandelsfordele

Kære Kunde.

Health-On ApS samarbejder med flere klubber og foreninger og vi er stolte over på denne måde at kunne tilbyde en rabat til deres medlemmer og medarbejdere.

Har din klub/forening en aftale med Health-On ApS, så benyt jeres rabat-/kuponkode når du handler på Health-On.dk

Eller send os en mail på ks@health-on.dk, og husk at anføre dit navn og klubbens/forenigens/firmaets navn, og herefter vil vi returnere din mail med en særlig kuponkode, som du skal anvende ved bestilling. Kuponkoden sikrer dig at du får den aftalte rabat. OBS: Forskellige kuponkoder kan ikke kombineres på samme ordre.

 

Som medlem af Forbrugsforeningen kan du opnå en særlig rabat hos Health-On. Benyt dit kort fra Forbrugsforeningen når du bestiller, og få automatisk rabatten via foreningen.

Læs mere af vores aftale med Forbrugsforeningen her.

  


Er du medlem i LO PLUS, så har du også mulighed for at opnå en særlig rabat hos Health-On. Benyt kuponkoden for LO PLUS medlemmer når du bestiller, og få tabatten direkte på din samlede ordre. Læs mere af vores aftale med LO PLUS her.

 

 

 

Er din forening eller klub ikke anført på dennes side, så kan du også tjekke vores links til alle vores samhandelspartnere. Se alle links her. Finder du heller din forening eller klub på link-listen, så er du også velkommen til at kontakte os, få evt. at indgå en samhandelsaftale.

 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

 

Mvh.

Team Health-On