Få minimum 10% rabat på alle dine ordre - tilmeld dig vores nyhedsmail og dermed Klub Health-On - LÆS MERE HER

Nyre- og lændevarmere i ren Merino lammeuld (1 stk.)

Nyre- og lændevarmere i ren Merino lammeuld (1 stk.)

Klik for at forstørre

Pris: DKK110,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: BE-340040
Tip en ven
Køb flere og spar !
Bestil Antal Pris pr. enhed
2 DKK99,00
Antal:

Nyre- og lændevarmere i ren Merino lammeuld.

Prisenhed = 1 stk.

Anvendelse/beskrivelse:

En dejlig lændevarmer, der luner.

En lændevarmer i ren ny Merino uld kan have en rigtig god effekt på iskias, nyresmerter og lumbago.

En diskret lændevarmer.

Vores dejlige lændevarmer er fladvævet i ren ny uld, så det næsten ikke kan ses, at man har den på. Den kan fint anvendes, uanset om man bare er hjemme eller skal til fest. Den flade lændevarmer er også behagelig, fordi den har velcrolukning og flade hjørner, så der ikke er noget, der irriterer.

Mange anvendelsesmuligheder.

Lændesmerter, iskias og lumbago er de umiddelbare lidelser som en lændevarmer kan lindre. Men den er også dejlig at bruge på maven ved en let mavepine, og nogle af vores kunder kan berette, at de har brugt den en kold vinterdag som halstørklæde. Har man problemer eller smerter i f. eks. armen, kan den også bruges som armslynge.

Detaljer.

Ca. 18x45 cm. med velkro-luk og runde hjørner - ren ny Merino-uld på begge sider.

Lændevarmeren har utrolig mange anvendelsesmuligheder og har hjulpet rigtig mange mennesker. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan den kan anvendes.

Kvalitet.

De tilbudte uldprodukter er i Merino luksuskvalitet med 550 gr. uld pr. m2. Hvis man ønsker det, kan produkterne leveres i andre kvaliteter. Ring til os eller send os en mail med din forespørgsel, hvis andre mål eller kvaliteter ønskes.

Fakta om Merinould.

Ren uld er 100 % naturfiber, og Merinould med lange fibre giver en utrolig blød og lækker komfort.
Fibre af Merinould er teknisk set langt mere komplekse end syntetiske fibre. Merino-fibrene er hydrofobe (vandbestandige), men i kapslen er fiberen hydrofil og har stor absorberingsevne.

Merinould absorbere og transportere fugtigheden for at køle eller varme kroppen. Ulden gør at du hurtigt bliver varm men ikke for varm eller overophedet, hvilket skyldes de gode åndbare funktioner, som ulden besidder.

Syntetiske fibre som eksempelvis polypropylen eller polyester har ikke denne evne til at ånde og absorbere fugtighed.

Merinould kan indeholde op mod 35 % fugt, før den føles våd. Dermed kan 100 % Merinould suge hvad der svarer til 35 % af materialets egenvægt, uden at ulden føles våd. Dette gør at du føler dig tør, samtidig med at ulden også varmer i våd tilstand.

Merinould regulerer temperaturen på en naturlig måde. Ulden absorberer og transporterer fugten væk fra kroppen. Når det er koldt, vil den tørre uld absorbere fugten, og dermed starter der automatisk en proces, der genererer varme. Når det derimod er varmt, vil ulden sørge for at regulere temperaturen ved at nedkøle via fordampning. Kroppen bruger samme princip, når vi sveder.

Merino-fiberen udgør blot en brøkdel i diameter af en normal uldfiber, og dette gør at Merinoulden føles let og meget blød mod huden.

Fibrene i Merinould er også beskyttende, og keratinen i merino-fiberen gør den naturligt flammehæmmende. Dette gør at ulden under normale omstændigheder ikke brænder eller smelter, og ulden har sågar en høj beskyttelse mod UV stråling.

Merinould har en naturlig resistens mod vækst af mikroorganismer og Merinould kan bruges i flere dage uden at ulden begynder at lugte. Dette skyldes fibrenes overlappende og lidt skællede overlade, som giver ulden evne til at absorbere fugt. Bakterier som giver grundlag for lugt, trives bedst på glatte overflader, som eksempelvis forekommer på syntetiske fibre.